Despre instructori

Instructorii școlii de șoferi AutoAlfa din Botoșani, sunt foarte bine pregătiți și veți avea tot sprijinul lor pentru învățarea și aprofundarea cât mai temeinică a tuturor cunoștințelor necesare pentru obținerea permisului de conducere.

La ce să vă așteptați?

Pentru că știm că este destul de dificil să găsim informații, atunci când dorim să urmăm un curs, noi venim în sprijinul dumneavoastră și vă prezentam ordinea desfășurării acestui curs:

  • Durata de școlarizare este de minim 30 de zile;
  • Înscriere cursant: oferim consiliere gratuită;
  • Pregătire dosar (1-2 zile);
  • Curs de legislație (24 ore din care 14 ore sunt de legislație rutieră, 2 ore de legislatie specifică, 4 ore de cunoaștere și intreținere autovehicul, 2 ore de prim ajutor si 2 ore de conducere ecologică);
  • Curs practic (30 de ore de conducere minim 300 km).

Cristian Simionică

0748-233-681

Vă oferim cel mai performant program de învățat!

La școala de șoferi AutoAlfa din Botoșani se vor desfășura cursuri teoretice de legislație rutieră, conducere preventivă, mecanică și prim ajutor, dar și pregatire practică.Conducerea în timpul pregătirii practice se efectuează individual, alături de instructorul auto ales.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la tel: 0748-233-681 sau pe e-mail, la autoalfabotosani@gmail.com, sau poți veni direct la școală (Strada Pod de Piatră nr. 29A), unde îți vom spune noi ce ai de făcut.